January

Italia

Vähän ollu hiljasta, oon ollut niin kovassa vauhdissa koko ajan että en oo ehtinyt ollenkaan kirjoittamaan 😀 Lyhyesti: joulu meni hyvin, uusi vuosi meni hyvin, ei oo koti-ikävä ja matikka sujuu ihan ok – eli siinä ne tärkeimmät. Reissuunkin oon jo tämän vuoden puolella ehtinyt:

IMG_3908

Melkein heti uuden vuoden jälkeen lähdettiin koulun laskettelureissulle Pohjois-Italiaan Alpeille, ja oli muuten jonkin verran hienommat laskettelumaisemat kuin Suomen Lapissa! Matkustettiin keskieurooppalaisittain kaksitoista tuntia bussilla suuntaansa, Etelä-Tiroliin, tarkalleen ottaen laskettelukeskus Gitschberg-Jochtaliin. Lähdettiin matkaan perjantai-iltana koulupäivän jälkeen ja oltiin Italiassa lauantaiaamuna, ja mentiin suoraan bussista rinteisiin – kirjaimellisesti suoraan, vaihdettiin vaatteet hiihtokeskuksen pihalla, aamupalaksi söin kaksi kananmunaa jotka olin (hostsisarusten nauruista huolimatta) edellisenä iltana kotona keittänyt ja sitten hiihtopassi takin hihaan ja huipulle.

IMG_3877
Lauantaiaamu

IMG_3893

Lasketeltiin koko viikko tietyn ryhmän kanssa ja jokaisen ryhmän kanssa kulki yksi hiihto-opettaja, ja olin tosi tyytyväinen sekä mun ryhmään että hiihto-opettajaan. Meidän hiihto-opettaja oli aivan huippu, laskettiin umpihangessa, hypittiin ja opeteltiin kolme erilaista laskutekniikkaa, eikä koko viikon aikana tullut kertaakaan tylsää vaikka etukäteen vähän skeptisesti suhtauduinkin viiden päivän hiihto-opetukseen.

IMG_3925

IMG_3936
Hotellin parvekkeelta, mietittiin tyttöjen kanssa että vitsi, täällä oikeesti asuu ihmisiä jotka saa nähä nää maisemat joka päivä ja varmaan suhtautuu niihin samalla tavalla kun Lapissa asuvat revontuliin 😀

Vikana päivänä mentiin hissillä viimeistä kertaa huipulle, ja vitsi mitkä maisemat siellä oli! Oltiin pilvien yläpuolella ja lämpötila oli reippaasti plussan puolella vaikka alhaalla taisi sataa luntakin. Kuvista ei tullut läheskään yhtä hienoja, mutta tuosta panoraamakuvasta saa toivottavasti jonkinlaisen käsityksen.

IMG_3967IMG_3970IMG_3979IMG_4004

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s